SIGNATURE

SIGNATURE

VERTU Signature Collection


Signature е най-класическият луксозен мобилен телефон VERTU и е създаден за хора, които жадуват за съвършенство. Образец на технологична иновация при лансирането си през 2002 г., всеки телефон Signature е изработен от британски майстор и от най-добрите материали. Керамична възглавница за слушане, екран от сапфирен кристал, рубинени лагери, фина стомана клас 6L и благородни метали се комбинират в един елегантен артефакт.

Нашите клиенти възприемат Signature по-скоро като произведение на изкуството, като фино бижу, отколкото като телефон. Почти 15 години от стартирането си, колекцията Signature V вече е актуализирана с новата платформа на Linux , с по-широки мрежови възможности и подобрена безжична свързаност. 
Традиционен и съвременен, елегантен и смел, уверен и дискретен. VERTU Signature Touch е проектиран да улови контрастиращите качества на модерния джентълмен през 2014 г. Съчетавайки сложна занаятчийска изработка с най-новите технологии, това е британският лукс и стил в най-добрия си вид.

VERTU Signature Touch е с най-големия единичен сапфирен екран досега. 5,2-инчовият 130-каратов Sapphire Crystalis . Пълен HD LCD дисплей и 1080p ултра висока резолюция на екрана.

VERTU Signature Touch е луксозен мобилен телефон като никой друг. Сложният смартфон се състои от 261 идеално балансирани части. Всяка е изцяло ръчно изработена от един британски майстор и идва с уникален занаятчийски подпис.

Подреди по